Göztepe Kasımpaşa / Göztepe Kasımpaşa maçı sonucu ve özeti - Hafta maçında göztepe bornova stadında kasımpaşa'yı konuk etti.

Göztepe Kasımpaşa / Göztepe Kasımpaşa maçı sonucu ve özeti - Hafta maçında göztepe bornova stadında kasımpaşa'yı konuk etti.. Kasımpaşa 27'nci dakikada hajradinovic ile gol perdesini açtı. Göztepe kasımpaşa hakkında son dakika gelişmeleri ve en güncel göztepe kasımpaşa haberlerine aksam.com.tr den ulaşabilirsiniz. Arkadaşlar futbolun kurallarını öğrenin artık o kurallar değişti. Göztepe ile kasımpaşa bugüne kadar 17 maçta karşı karşıya gelmiştir. Hafta maçında göztepe bornova stadında kasımpaşa'yı konuk etti.

Göztepe kasımpaşa hakkında son dakika gelişmeleri ve en güncel göztepe kasımpaşa haberlerine aksam.com.tr den ulaşabilirsiniz. Kasımpaşa 27'nci dakikada hajradinovic ile gol perdesini açtı. Koray gençerler, volkan ahmet narinç, samet çavuş. Gürsel aksel stadı'nda saat 16.00'da başlayan karşılaşmada, hakem suat arslanboğa düdük çalıyor. Göztepe kasımpaşa maçı canlı izleme ekranını haberimizden görebilirsiniz.

Göztepe-Kasımpaşa Maçının Ardından - Son Dakika
Göztepe-Kasımpaşa Maçının Ardından - Son Dakika from foto.sondakika.com
İşte göztepe k.paşa maçının geniş özeti. Bu sonuçla kasımpaşa puanını 11'e yükseltirken göztepe 9 puanda kaldı. Beto, gassama, titi, reis, berkan emir, serdar gürler, borges (dk. 18'inci dakikada castro'nun ceza sahası dışından yaptığı sert vuruşta meşin yuvarlak oyun alanını terk etti. Kasımpaşa 27'nci dakikada hajradinovic ile gol perdesini açtı. Koita'nın pasıyla göztepe yarı sahasının ortasında topla buluşan. Koray gençerler, volkan ahmet narinç, samet çavuş. Haftasında göztepe ile kasımpaşa karşılaşacak.

Ayrıca 1 maç özeti izleyebilirsiniz.

Bu sonuçla kasımpaşa puanını 11'e yükseltirken göztepe 9 puanda kaldı. Ayrıca 1 maç özeti izleyebilirsiniz. Süper lig'de kasımpaşa ile daha önce 13 maça çıkan göztepe bu müsabakalarda 1 galibiyet, 6 beraberlik ve 6 yenilgi aldı. Kasımpaşa 27'nci dakikada hajradinovic ile gol perdesini açtı. Dakikasında ngando'nun pasıyla ceza sahası dışında topla buluşan castro'nun sert şutunda meşin yuvarlak yandan dışarı gitti. 81' göztepe takımının ceza sahası ön çizgisine yakın bir noktada tehlikeli bir noktada kazandığı serbest vuruş için topun başına berkan emir geçiyor. Göztepe, kasımpaşa ile oynadığı son 12 lig maçını kazanamadı. Here on sofascore livescore you can find all göztepe vs kasımpaşa. Göztepe ile kasımpaşa bugüne kadar 17 maçta karşı karşıya gelmiştir. 18'inci dakikada castro'nun ceza sahası dışından yaptığı sert vuruşta meşin yuvarlak oyun alanını terk etti. Arkadaşlar futbolun kurallarını öğrenin artık o kurallar değişti. Haftasında göztepe ile kasımpaşa karşılaşacak. Türkiye ligi maçları özetleri ► 27.10.2019 göztepe kasımpaşa özet i̇zle.

Koray gençerler, volkan ahmet narinç, samet çavuş. Here on sofascore livescore you can find all göztepe vs kasımpaşa. Hafta maçında göztepe bornova stadında kasımpaşa'yı konuk etti. İşte göztepe k.paşa maçının geniş özeti. 18'inci dakikada castro'nun ceza sahası dışından yaptığı sert vuruşta meşin yuvarlak oyun alanını terk etti.

Göztepe Kasımpaşa'ya karşı - Spor Haberleri
Göztepe Kasımpaşa'ya karşı - Spor Haberleri from iaysr.tmgrup.com.tr
Türkiye ligi maçları özetleri ► 27.10.2019 göztepe kasımpaşa özet i̇zle. Beto, gassama, titi, reis, berkan emir, serdar gürler, borges (dk. 18'inci dakikada castro'nun ceza sahası dışından yaptığı sert vuruşta meşin yuvarlak oyun alanını terk etti. İşte göztepe k.paşa maçının geniş özeti. Göztepe'nin aleyhine verilen penaltı yüzde yüz doğru. Göztepe ilk yarının uzatma dakikalarında berkan ile eşitliği sağladı. Haftasında göztepe ile kasımpaşa karşılaşacak. Das ist die aufstellung zur begegnung göztepe gegen kasımpaşa am 27 eki 2019 im wettbewerb süper lig.

Arkadaşlar futbolun kurallarını öğrenin artık o kurallar değişti.

Das ist die aufstellung zur begegnung göztepe gegen kasımpaşa am 27 eki 2019 im wettbewerb süper lig. Göztepe'nin aleyhine verilen penaltı yüzde yüz doğru. Here on sofascore livescore you can find all göztepe vs kasımpaşa. Dakikasında ngando'nun pasıyla ceza sahası dışında topla buluşan castro'nun sert şutunda meşin yuvarlak yandan dışarı gitti. Süper lig'de kasımpaşa ile daha önce 13 maça çıkan göztepe bu müsabakalarda 1 galibiyet, 6 beraberlik ve 6 yenilgi aldı. Önce topa sonra ayağı müdahale olunca pozisyon. Göztepe kasımpaşa maçı özeti ve golleri izle haberi ile birlikteyiz. Türkiye ligi maçları özetleri ► 27.10.2019 göztepe kasımpaşa özet i̇zle. Göztepe ilk yarının uzatma dakikalarında berkan ile eşitliği sağladı. Ayrıca 1 maç özeti izleyebilirsiniz. Kasımpaşa 27'nci dakikada hajradinovic ile gol perdesini açtı. Göztepe kasımpaşa maçı canlı izleme ekranını haberimizden görebilirsiniz. Gürsel aksel stadı'nda saat 16.00'da başlayan karşılaşmada, hakem suat arslanboğa düdük çalıyor.

Göztepe ile kasımpaşa bugüne kadar 17 maçta karşı karşıya gelmiştir. İşte göztepe k.paşa maçının geniş özeti. Arkadaşlar futbolun kurallarını öğrenin artık o kurallar değişti. Kasımpaşa 27'nci dakikada hajradinovic ile gol perdesini açtı. Göztepe ilk yarının uzatma dakikalarında berkan ile eşitliği sağladı.

Göztepe, Kasımpaşa maçının hazırlıklarına başladı ...
Göztepe, Kasımpaşa maçının hazırlıklarına başladı ... from img.fanatik.com.tr
İşte göztepe k.paşa maçının geniş özeti. Dakikasında ngando'nun pasıyla ceza sahası dışında topla buluşan castro'nun sert şutunda meşin yuvarlak yandan dışarı gitti. Göztepe, kasımpaşa ile oynadığı son 12 lig maçını kazanamadı. Beto, lamine gassama, wallace reis, titi, berkan emir, celso borges (76' andre biyogo poko), andre castro, serdar gürler, yasin öztekin. Göztepe ile kasımpaşa bugüne kadar 17 maçta karşı karşıya gelmiştir. Kasımpaşa, göztepe'ye karşı 60 yıldır kaybetmiyor. Kasımpaşa 27'nci dakikada hajradinovic ile gol perdesini açtı. Haftasında kasımpaşa, ligin gözde ekiplerinden göztepe'ye konuk oldu.

Dakikasında ngando'nun pasıyla ceza sahası dışında topla buluşan castro'nun sert şutunda meşin yuvarlak yandan dışarı gitti.

Göztepe ilk yarının uzatma dakikalarında berkan ile eşitliği sağladı. Göztepe ile kasımpaşa, i̇zmir'de karşı karşıya geliyor. Süper lig'de kasımpaşa ile daha önce 13 maça çıkan göztepe bu müsabakalarda 1 galibiyet, 6 beraberlik ve 6 yenilgi aldı. Koita'nın pasıyla göztepe yarı sahasının ortasında topla buluşan. Kasımpaşa 27'nci dakikada hajradinovic ile gol perdesini açtı. Haftasında kasımpaşa, ligin gözde ekiplerinden göztepe'ye konuk oldu. Kasımpaşa, göztepe'ye karşı 60 yıldır kaybetmiyor. 81' göztepe takımının ceza sahası ön çizgisine yakın bir noktada tehlikeli bir noktada kazandığı serbest vuruş için topun başına berkan emir geçiyor. Bu sonuçla kasımpaşa puanını 11'e yükseltirken göztepe 9 puanda kaldı. Türkiye ligi maçları özetleri ► 27.10.2019 göztepe kasımpaşa özet i̇zle. Koray gençerler, volkan ahmet narinç, samet çavuş. Dakikasında ngando'nun pasıyla ceza sahası dışında topla buluşan castro'nun sert şutunda meşin yuvarlak yandan dışarı gitti. Göztepe kasımpaşa maçı canlı izleme ekranını haberimizden görebilirsiniz.

Komentar